fbpx
Vragen? Bel 085 004 3810 | klantenservice@sunneroo.com (nu gesloten)

ZONNEPANELEN, de beste

Ontdek de premium glas-glas  zonnepanelen van Sunneroo, die de kracht van de zon zo efficiënt mogelijk omzetten in bruikbare energie met vermogens van 440 WP en meer. 

Bekend van o.a.
Google Rating
Trustpilot rating

Het hoogste vermogen per vierkante meter

Trina Vertex 450 WP Glas-Glas

Door gebruik van de allernieuwste N-type mét topcon zonnecellen heb je het hoogste rendement per vierkante meter (225WP/m2), ideaal voor platte daken maar misstaat ook zeker niet op een schuin dak.

Wat betekent “glas-glas”?

Glas-glas zorgt ervoor dat invloeden van buitenaf minder vat hebben op de degradatie van de zonnecellen waardoor dit paneel amper degradeert door de tand des tijds. Dit paneel heeft zwarte cellen op een witte achterplaat. De witte achterplaat zorgt voor een betere warmteafvoer, lagere bedrijfstemperatuur en dus een hoger rendement. 

Trina 450 WP Zonnepaneel

Nederlands merk met lange fabrieksgarantie

DENIM 440 WP Glas-Glas

Bij glas-glas zonnepanelen bevinden de zonnecellen zich precies in het midden tussen twee lagen gehard glas waardoor ze minder degraderen. Denim Solar in Weesp biedt hiervoor 35 jaar garantie. Dat is wel zo prettig!

Lange fabrieksgarantie bij Nederlands garantiegever

Bij glas-glas zonnepanelen bevinden de
zonnecellen zich precies in het midden
tussen twee lagen gehard glas waardoor
ze minder degraderen. Het Nederlandse Denim Solar uit
Weesp biedt hiervoor 30 jaar productgarantie en 35 jaar lineaire vermogensgarantie. Dat is wel zo prettig!

Sinds 2017 de beste deal voor zonnepanelen!

Wij zijn onze zonnepanelen nog nooit goedkoper tegengekomen en durven daarom trots te zeggen dat wij de scherpste tarieven hebben. 

6000+ tevreden klanten

Een mooi verhaal is leuk en aardig maar we hebben al meer dan 6000 huishoudens en bedrijven voorzien van zonnepanelen. 

Waarom zou je risico lopen door aan te betalen? Bij ons betaal je achteraf, zoals het hoort met een factuur zonder verrassingen. Afspraak = afspraak.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat kosten zonnepanelen?

Een zonnepanelen systeem is er al vanaf €2833, zonnepanelen zijn in 2024 zeer betaalbaar geworden door overproductie in China na gigantische vraag in 2023. Hierdoor zijn zonnepanelen tijdelijk laag geprijsd en zien we de prijzen nu alweer licht stijgen.

Een zonnepanelen systeem is echter altijd maatwerk en daarom maken we graag een duidelijke all-in offerte nadat we uw woning of bedrijfspand op locatie hebben bekeken.

Zijn de zonnepanelen klaar voor gebruik met een thuisbatterij?

Omdat de salderingsregeling ooit een keer afgeschaft gaat worden is het verstandig hier alvast op voor te sorteren en mede hierom adviseren we vrijwel altijd een hybride omvormer waarop later zonder problemen een thuisbatterij kan worden aangesloten. We zijn wat minder fan van micro omvormers gezien het grote verlies in omzetting van gelijkstroom naar wisselspanning door de micro omvormer waarnaar het weer als gelijkstroom in de accu opgeslagen moet worden waardoor relatief veel energie verloren gaat.

Wat is het verschil tussen parallel en serieel geschakelde zonnepanelen?

In een seriegeschakeld systeem worden alle zonnepanelen aan elkaar gekoppeld in een opeenvolgende reeks. Hierdoor is het hele systeem zo sterk als het zwakste paneel. Als één paneel minder opbrengt, heeft dit invloed op de prestaties van de hele installatie. In een parallelschakelingssysteem daarentegen worden alle panelen afzonderlijk geregeld. Als één paneel minder opbrengt, heeft dit geen impact op de rest van het systeem.

Kan ik mijn zonnepanelen ook financieren?

Jazeker! Via het warmtefonds kunt u zonnepanelen tegen gunstige voorwaarden financieren.