Sunneroo

Zonnepaneel installateur in Noord-Brabant en Limburg

Waarom er maandelijks 100+ woningbezitters kiezen voor Sunneroo

Naast de laagste prijs middels onze unieke beste deal garantie, levert Sunneroo uitzonderlijk maatwerk. Dit kunnen we bieden door ons vakkundige & ervaren personeel, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en de servicementaliteit die door de aderen van elke Sunneroo’er stroomt. Hierdoor kunnen we  nét dat stapje extra zetten.

Dat zijn soms kleine dingen. Door bijvoorbeeld mee te denken hoe we een kabel uit het zicht kunnen leggen wanneer toch kabels moeten trekken of om de tijd te nemen om u van uitleg te voorzien hoe u uw zonnepanelen opbrengst kunt monitoren met de handige app.

Soms is het wat meer werk. Hoe dan ook: we denken altijd met u mee en we helpen u meer dan graag. Dit doen we met plezier omdat wij u hierbij helpen de toekomst een stukje duurzamer te maken en omdat u hierbij fors bespaart op uw maandlasten, een traditionele win-win situatie. Waar ziet u dat nog? Daarnaast gaan we graag aan het einde van de werkdag met een grote glimlach op ons gezicht naar huis.

Persoonlijk contact & advies

Sunneroo is groot geworden door klein te blijven in de regio Limburg en Noord-Brabant. De adviseur schouwt namelijk altijd uw woning tijdens het gratis adviesgesprek bij u thuis. Daarin bekijken we samen wat het beste past bij u en uw beschikbare budget met respect voor de esthetiek van uw woning. Hierbij kijken naast de technische aspecten ook naar de gewenste financieringsvorm en krijgt u uitleg op vragen die er ongetwijfeld spelen. Zo krijgt u met een gerust hart een all-in prijs zonder verassingen. Wel zo fijn!

Geen risico door gegarandeerde energieopbrengst en achteraf betalen

We hebben namelijk graag grip op kwaliteit en dat doen we onder andere door een montage- en serviceorganisatie in eigen beheer. Daarnaast bezuinigen we niet op kwalitatief montagemateriaal en afwerking. Door deze grip op kwaliteit kunnen we via stichting Zonnegarant een optioneel aankoopbare garantie bieden voor het op te wekken aantal kWh. Wordt deze niet gehaald, dan krijgt u het verschil geheel automatisch teruggestort op uw bankrekening.Daarnaast betaalt u pas achteraf, wel zo fijn!

Onze klanten zijn happy met ons en delen dit graag

Sinds begin 2020 verzamelen we actief reviews van onze klanten via de website van The Feedback Company en dat zijn er inmiddels al heel wat. Benieuw wat klanten van ons vinden? Lees hier alle geverifieerde beoordelingen die klanten over ons schreven.

Opbrengstcalculatie Zonnepanelen

Geen aannames, maar harde data voor de engineering van uw systeem

De adviseur van Sunneroo maakt voor de schouwing bij uw thuis al een opbrengstcalculatie en legplan van uw dak met behulp van data van de TU Delft. Het unieke aan deze data is dat we naast het beschikbare dakoppervlak ook eventueel schaduwverlies door obstakels (zoals bomen) in kaart kunnen brengen. Dit gecombineerd met zoninstraling, gekozen materialen en hoogtekaarten op basis van LiDAR 3D maakt het dat we in staat zijn om zeer nauwkeurige voorspellingen kunnen doen voor de opbrengst van uw dak.

Zo nauwkeurig zelfs dat stichting Zonnegarant de gecalculeerde energieopbrengst kan garanderen met een optioneel aan te schaffen opwekgarantie. Haalt u deze opbrengst niet? Dan maakt stichting Zonnegarant het verschil geheel automatisch over op uw bankrekening. Dit noemen wij besparen zonder zorgen.

Dit brengt rust en gemak.

Uitgebreid digitaal rapport

Na de schouwing van uw huis ontvangt u van ons een digitaal opbrengstrapport en offerte per e-mail. Hierin staat onder meer een specificatie van uw persoonlijke legplan, de te gebruiken zonnepanelen, omvormer, montagemateriaal én zeer belangrijk: het te verwachten financiële rendement op uw investering in zonnepanelen.

Ben u akkoord met de offerte? Dan kunt u deze direct digitaal ondertekenen op uw PC, tablet of smartphone en dan kunnen we uw montage inplannen. Wilt u toch iets aan laten passen? Dan horen wij dat graag. Wanneer alles naar wens is kunt u uw akkoord middels een digitale handtekening kenbaar maken.

Kwartaalrapportages

De omvormer, het apparaat dat de opgewekte energie van de zonnepanelen omzet in bruikbare wisselspanning voor uw woning, meet zeer veel. Uit deze bulk aan data is echter vaak maar één ding belangrijk en dat is hoeveel stroom uw zonnepanelen-installatie opwekt.

Gelukkig is dit ook voor een leek zeer makkelijk bij te houden door in te loggen op de App van de omvormer. De omvormer is namelijk via een wifi verbinding verbinden met uw thuisnetwerk en zodoende kunt u de data eenvoudig raadplegen op uw PC, tablet of smartphone. U heeft hiervoor thuis wel een vaste internetverbinding nodig.

Onze Partners

Sunneroo werkt samen met een relatief klein aantal partners. Dit doen we bewust. Dit omdat we nogal pixel-perfect zijn op kwaliteit en graag investeren in een goede band met fabrikanten, leveranciers en dienstverleners en het assortiment tot in detail willen kennen. Zo leveren we aan u uiteindelijk de best werkende installatie.

Denkt u erover na om zonnepanelen te kopen?

Uw huis verduurzamen en energiekosten besparen? Met  zonnepanelen. bespaart u direct op uw energielasten, zelfs wanneer u deze financiert bij de overheid. Vraag direct een offerte aan.