Over Sunneroo – Zonnepanelen & Meer 2019-07-16T11:16:21+00:00

Over Sunneroo

Vakkundige montage door eigen teams.
Gratis BTW teruggave service.
Persoonlijk advies bij u thuis.
U betaalt pas ná oplevering.
Onze klanten beoordelen ons met een 9.
Hoeveel kunt u besparen met zonnepanelen?
Doe net als 6214 anderen de dakscan en start met besparen

Waarom er maandelijks 100+ woningbezitters kiezen voor Sunneroo

Naast de gegarandeerd laagste prijs levert Sunneroo uitzonderlijk maatwerk door professionals en de beste materialen.

Wij komen wél langs

Sunneroo is groot geworden door klein te blijven in de regio Limburg en Noord-Brabant. De adviseur schouwt namelijk altijd uw woning tijdens het gratis adviesgesprek bij u thuis. Daarin bekijken we samen wat het beste past bij u en uw beschikbare budget met respect voor de esthetiek van uw woning. Hierbij kijken naast de technische aspecten ook naar de gewenste financieringsvorm en krijgt u uitleg op vragen die er ongetwijfeld spelen. Zo krijgt u met een gerust hart een all-in prijs zonder verassingen. Wel zo fijn!

Gegarandeerde energieopbrengst

We hebben namelijk graag grip op kwaliteit en dat doen we onder andere door een montage- en serviceorganisatie in eigen beheer. Daarnaast bezuinigen we niet op kwalitatief montagemateriaal en afwerking. Door deze grip op kwaliteit kunnen we via stichting Zonnegarant een optioneel aankoopbare garantie bieden voor het op te wekken aantal kWh. Wordt deze niet gehaald, dan krijgt u het verschil geheel automatisch teruggestort op uw bankrekening.

Onze klanten waarderen ons met een 9.6

Lees hier alle geverifieerde beoordelingen die klanten over ons schreven op Trustpilot.

Opbrengstcalculatie Zonnepanelen

Gebruik van slimme data

De adviseur van Sunneroo maakt voor de schouwing bij uw thuis al een opbrengstcalculatie en legplan van uw dak met behulp van data van de TU Delft. Het unieke aan deze data is dat we naast het beschikbare dakoppervlak ook eventueel schaduwverlies door obstakels (zoals bomen) in kaart kunnen brengen. Dit gecombineerd met zoninstraling, gekozen materialen en hoogtekaarten op basis van LiDAR 3D maakt het dat we in staat zijn om zeer nauwkeurige voorspellingen kunnen doen voor de opbrengst van uw dak.

Zo nauwkeurig zelfs dat stichting Zonnegarant de gecalculeerde energieopbrengst kan garanderen met een optioneel aan te schaffen opwekgarantie. Haalt u deze opbrengst niet? Dan maakt stichting Zonnegarant het verschil geheel automatisch over op uw bankrekening. Dit noemen wij besparen zonder zorgen.

Dit brengt rust en gemak.

Uitgebreid digitaal rapport

Na de schouwing van uw huis ontvangt u van ons een digitaal opbrengstrapport en offerte per e-mail. Hierin staat onder meer een specificatie van uw persoonlijke legplan, de te gebruiken zonnepanelen, omvormer, montagemateriaal én zeer belangrijk: het te verwachten financiële rendement op uw investering in zonnepanelen.

Ben u akkoord met de offerte? Dan kunt u deze direct digitaal ondertekenen op uw PC, tablet of smartphone en dan kunnen we uw montage inplannen. Wilt u toch iets aan laten passen? Dan horen wij dat graag. Wanneer alles naar wens is kunt u uw akkoord middels een digitale handtekening kenbaar maken.

Kwartaalrapportages

De omvormer, het apparaat dat de opgewekte energie van de zonnepanelen omzet in bruikbare wisselspanning voor uw woning, meet zeer veel. Uit deze bulk aan data is echter vaak maar één ding belangrijk en dat is hoeveel stroom uw zonnepanelen-installatie opwekt.

Gelukkig is dit ook voor een leek zeer makkelijk bij te houden door in te loggen op de App van de omvormer. De omvormer is namelijk via een wifi verbinding verbinden met uw thuisnetwerk en zodoende kunt u de data eenvoudig raadplegen op uw PC, tablet of smartphone. U heeft hiervoor thuis wel een vaste internetverbinding nodig.

Onze Partners

Sunneroo werkt enkel samen met gerenommeerde fabrikanten

Wilt u ook zonnepanelen kopen?

Laat u goed informeren. Zet vandaag nog de eerste stap naar zelf opgewekte zonne-energie en vraag een offerte aan.

Het duurt slechts 30 seconden!