Sunneroo

Erkend installateur in Limburg en Noord-Brabant voor zonnepanelen en meer

Waarom er maandelijks 250+ woningbezitters kiezen voor Sunneroo

Naast de laagste prijs middels onze unieke beste deal garantie, levert Sunneroo uitzonderlijk maatwerk. Dit kunnen we bieden door ons vakkundige & ervaren personeel, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en de servicementaliteit die door de aderen van elke Sunneroo'er stroomt. Hierdoor kunnen we  nét dat stapje extra zetten.

Dat zijn soms kleine dingen. Door bijvoorbeeld mee te denken hoe we een kabel uit het zicht kunnen leggen wanneer toch kabels moeten trekken of om de tijd te nemen om u van uitleg te voorzien hoe u uw zonnepanelen opbrengst kunt monitoren met de handige app.

Soms is het wat meer werk. Hoe dan ook: we denken altijd met u mee en we helpen u meer dan graag. Dit doen we met plezier omdat wij u hierbij helpen de toekomst een stukje duurzamer te maken en omdat u hierbij fors bespaart op uw maandlasten, een traditionele win-win situatie. Waar ziet u dat nog? Daarnaast gaan we graag aan het einde van de werkdag met een grote glimlach op ons gezicht naar huis.

Persoonlijk contact & advies

Sunneroo is groot geworden door klein te blijven in de regio Limburg en Noord-Brabant. De adviseur schouwt namelijk altijd uw woning tijdens het gratis adviesgesprek bij u thuis. Daarin bekijken we samen wat het beste past bij u en uw beschikbare budget met respect voor de esthetiek van uw woning. Hierbij kijken naast de technische aspecten ook naar de gewenste financieringsvorm en krijgt u uitleg op vragen die er ongetwijfeld spelen. Zo krijgt u met een gerust hart een all-in prijs zonder verassingen. Wel zo fijn!

Vakkundige installatie door een InstallQ erkend installatiebedrijf

Wij spannen ons elke dag weer in om net iets beter te worden dan gisteren. Zo zijn onze monteurs continue in opleiding, zijn we in het bezit van erkende certificeringen en hebben we periodieke audits van InstallQ om onze kwaliteitsprocessen te verzekeren. Bij Sunneroo stroomt kwaliteit door onze aderen. 

Onze klanten zijn happy met ons en delen dit graag

Sinds begin 2020 verzamelen we actief reviews van onze klanten via de website van The Feedback Company en dat zijn er inmiddels al heel wat. Benieuw wat klanten van ons vinden? Lees hier alle geverifieerde beoordelingen die klanten over ons schreven.

Opbrengstcalculatie Zonnepanelen

Geen aannames, maar harde data voor de engineering van uw systeem

De adviseur van Sunneroo maakt voor de schouwing bij uw thuis al een opbrengstcalculatie en legplan van uw dak met behulp van data van de TU Delft. Het unieke aan deze data is dat we naast het beschikbare dakoppervlak ook eventueel schaduwverlies door obstakels (zoals bomen) in kaart kunnen brengen. Dit gecombineerd met zoninstraling, gekozen materialen en hoogtekaarten op basis van LiDAR 3D maakt het dat we in staat zijn om zeer nauwkeurige voorspellingen kunnen doen voor de opbrengst van uw dak.

Zo nauwkeurig zelfs dat stichting Zonnegarant de gecalculeerde energieopbrengst kan garanderen met een optioneel aan te schaffen opwekgarantie. Haalt u deze opbrengst niet? Dan maakt stichting Zonnegarant het verschil geheel automatisch over op uw bankrekening. Dit noemen wij besparen zonder zorgen.

Dit brengt rust en gemak.

Uitgebreid digitaal rapport

Na de schouwing van uw huis ontvangt u van ons een digitaal opbrengstrapport en offerte per e-mail. Hierin staat onder meer een specificatie van uw persoonlijke legplan, de te gebruiken zonnepanelen, omvormer, montagemateriaal én zeer belangrijk: het te verwachten financiële rendement op uw investering in zonnepanelen.

Ben u akkoord met de offerte? Dan kunt u deze direct digitaal ondertekenen op uw PC, tablet of smartphone en dan kunnen we uw montage inplannen. Wilt u toch iets aan laten passen? Dan horen wij dat graag. Wanneer alles naar wens is kunt u uw akkoord middels een digitale handtekening kenbaar maken.

Kwartaalrapportages

De omvormer, het apparaat dat de opgewekte energie van de zonnepanelen omzet in bruikbare wisselspanning voor uw woning, meet zeer veel. Uit deze bulk aan data is echter vaak maar één ding belangrijk en dat is hoeveel stroom uw zonnepanelen-installatie opwekt.

Gelukkig is dit ook voor een leek zeer makkelijk bij te houden door in te loggen op de App van de omvormer. De omvormer is namelijk via een wifi verbinding verbinden met uw thuisnetwerk en zodoende kunt u de data eenvoudig raadplegen op uw PC, tablet of smartphone. U heeft hiervoor thuis wel een vaste internetverbinding nodig.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Altijd een gratis persoonlijk advies

Wanneer u nadenkt over het aanschaffen van zonnepanelen is het raadzaam om contact met ons op te nemen voor een gratis persoonlijk advies om uw wensen en mogelijkheden concreet door te spreken met één van onze adviseurs.

De aankoop van een zonnestroom-systeem is immers niet te vergelijken met de koop van een pakje boter…

Geavanceerde software suppleteert de schouw, niet andersom

Onze adviseurs gaan altijd voor een technisch en esthetisch ontwerp passend bij uw budget. Mede daarom komen we graag langs om de woning of het bedrijfspand ter plaatse te bekijken.

In tegenstelling tot sommige “concullega’s” die veelal op afstand het dak inmeten (en de montage meestal uitbesteden) is er een grote kans dat de montageploeg op de dag van montage voor technische uitdagingen komt te staan. Wij zijn graag zo goed mogelijk voorbereid. Daarom kiezen we met gezond verstand voor een mix van geavanceerde software én een schouw op locatie.

Op basis van duizenden uitgevoerde projecten weten we dat dit het beste eindresultaat en klanttevredenheid geeft.

Bijkomend voordeel is dat we door het bezoek op locatie in staat zijn om een vaste pakketprijs af te geven voor de complete installatie en bijkomende diensten waardoor u later niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Gratis persoonlijke maatwerk-offerte met consumentvriendelijk technisch rapport

Na het locatiebezoek krijgt u van onze adviseur een offerte welke voorzien is van een nauwkeurige opbrengstberekening op basis van een voorspelling aan de hand van aan de TU Delft ontwikkelde rekenmodellen.

Zo maken wij complexe materie eenvoudig en overzichtelijk: U ziet direct wat het beste ontwerp is, hoeveel energie dit u gemiddeld gaat opleveren en wat de kosten zijn die er tegenover staan. Ook kunt u rekenen op een uitgebreid dienstenpakket en garanties welke u terugvind in uw offerte.

Voorbereiding achter de schermen

Bent u akkoord? Heel fijn! Wij gaan dan achter de schermen aan de slag met het voorbereiden van de montage waarna onze planner, die de montageplanning op zich neemt, u zal bellen of mailen om de montageafspraak in te plannen.

Zelf energie produceren: de dag van montage

Op de dag van de montage belt het montage team u  een half uur voor aankomst, u kunt dus rustig de deur uit voor een boodschap of aan de wandel met de hond.

Bij aankomst zal het montage team zich netjes voorstellen waarna de handen uit de mouwen gaan om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een perfect geïnstalleerd zonnestroom-systeem met respect voor uw woning of bedrijfspand.

Wanneer u de beschikking hebt over een actieve internetverbinding koppelen wij uw omvormer aan uw thuisnetwerk. Dit kan bekabeld, via WiFi of radiofrequentie. Alle omvormermerken die wij installeren stellen een app beschikbaar zodat u de gezondheid en opbrengst van uw zonnepanelensysteem kunt monitoren vanuit uw luie stoel. Uiteraard ruimen we alles netjes op zodat u verder kunt met uw dag als kersverse energieproducent!

Afterservice

Na de montage begint onze afterservice. Na de installatie contacteren wij u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt en om u verder te helpen bij eventuele vragen. Bij afronding van de werkzaamheden sturen wij u de factuur op basis van de vooraf getekende offerte. Bij ons betaalt u trouwens altijd achteraf, wel zo fijn!

Vertel verder

Bent u tevreden met onze dienstverlening? Dan kunt u geen groter compliment geven dan het aan anderen te vertellen. Bestellen deze via u een zonnepanelen-installatie? Dan ontvangt u van ons een cashback van maar liefst 100 euro op uw aankoop. Zo bespaart Sunneroo dure reclamekosten en geven we deze besparing terug aan onze klanten.

Hopelijk bent u enthousiast over onze werkwijze en mogen we u binnenkort ook verwelkomen als klant van Sunneroo. We kijken er in ieder geval naar uit!

Gratis Zonnepanelen Offerte

Waarom kiezen voor Sunneroo?

Persoonlijk advies door specialisten
Een duidelijke maatwerkofferte, perfect afgestemd op uw wensen met beste deal garantie.
Lange garanties
En met Sunneroo Care handelen we fabrieksgaranties kosteloos voor u af.
Lokaal installateur
Sunneroo is een familiebedrijf met haar wortels in Limburg en Noord-Brabant.
Geen risico. Achteraf betalen.
Bij ons betaalt u pas ná oplevering van uw zonnepaneleninstallatie. Wel zo fijn!
Klanten waarderen ons met een 9.1
Bekijk reviews van onze klanten op de website van The Feedback Company.
InstallQ erkend installatiebedrijf
Klanten van Sunneroo worden bediend door professionele en goed opgeleide medewerkers.