fbpx
Vragen? Bel 085 004 3810 | klantenservice@sunneroo.com (nu gesloten)

Sunneroo

Erkend installateur in Limburg en Noord-Brabant voor zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en meer.

Waarom meer dan 6000+ klanten hebben gekozen voor Sunneroo

Naast de laagste prijs middels onze beste deal garantie, levert Sunneroo uitzonderlijk maatwerk. Dit kunnen we bieden door ons vakkundige & ervaren personeel, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en de servicementaliteit die door de aderen van elke Sunneroo’er stroomt. Hierdoor kunnen we nét dat stapje extra zetten.

Dat zijn soms kleine dingen. Door bijvoorbeeld mee te denken hoe we een kabel buiten onze scope van werkzaamheden uit het zicht kunnen leggen wanneer we toch kabels moeten trekken of om de tijd te nemen om je van uitleg te voorzien hoe je je zonnepanelen opbrengst kunt monitoren met de handige app.

Soms is het wat meer werk. Hoe dan ook: we denken altijd met je mee en we helpen je meer dan graag binnen de grenzen der redelijkheid. Dit doen we met plezier omdat wij je hierbij helpen de toekomst een stukje duurzamer te maken en omdat je hiermee fors bespaart op je maandlasten; een traditionele win-win situatie. Waar zie je dat nog? Daarnaast gaan we graag aan het einde van de werkdag met een grote glimlach op ons gezicht naar huis.

Persoonlijk contact & advies

Sunneroo is groot geworden door klein te blijven in de regio Limburg en Noord-Brabant. De adviseur schouwt namelijk altijd je woning of bedrijfspand tijdens het gratis adviesgesprek. Daarin bekijken we samen wat het beste bij je past wat betreft budget en de esthetiek van de woning. Hierbij kijken naast de technische aspecten ook naar de gewenste financieringsvorm en krijg je uitleg op vragen die er ongetwijfeld spelen. Zo krijgt je met een gerust hart een all-in prijs zonder verrassingen. Wel zo fijn!

Vakkundige installatie door een InstallQ erkend installatiebedrijf

Wij spannen ons elke dag weer in om net iets beter te worden dan gisteren. Zo zijn onze monteurs continue in opleiding en zijn we in het bezit van erkende certificeringen en hebben we periodieke audits van InstallQ om onze kwaliteitsprocessen te verzekeren. Bij Sunneroo stroomt kwaliteit door onze aderen. 

Onze klanten zijn happy met ons en delen dit graag

Sinds begin 2020 verzamelen we actief reviews van onze klanten via de website van The Feedback Company en dat zijn er inmiddels al heel wat. Benieuw wat klanten van ons vinden? Lees hier alle geverifieerde beoordelingen die klanten over ons schreven.

Geen aannames, maar harde data voor de engineering van het zonnepanelen systeem

De adviseur van Sunneroo maakt voor de schouwing thuis al een opbrengstcalculatie en legplan van het dak met behulp van data van de TU Delft. Het unieke aan deze data is dat we naast het beschikbare dakoppervlak ook eventueel schaduwverlies door obstakels (zoals bomen) in kaart kunnen brengen. Dit gecombineerd met zoninstraling, gekozen materialen en hoogtekaarten op basis van LiDAR 3D maakt het dat we in staat zijn om zeer nauwkeurige voorspellingen kunnen doen voor de opbrengst van het gekozen zonnepanelen systeem op het dak.

Dit brengt rust en gemak.

Uitgebreid digitaal rapport

Bij het thuisbezoek stellen we een digitaal opbrengstrapport en offerte op welke je per e-mail ontvangt. Hierin staat onder meer een specificatie van je persoonlijke legplan, de te gebruiken zonnepanelen, omvormer, montagemateriaal én zeer belangrijk: het te verwachten financiële rendement op je investering in zonnepanelen.

Akkoord? Dan kan je deze direct digitaal ondertekenen op je PC, tablet of smartphone en dan kunnen we de montage gaan inplannen. Wilt je toch iets aan laten passen? Dan horen wij dat graag. Wanneer alles naar wens is kan je je akkoord middels een digitale handtekening kenbaar maken.

Kwartaalrapportages

De omvormer, het apparaat dat de opgewekte energie van de zonnepanelen omzet in bruikbare wisselspanning (230 volt), meet zeer veel data. Uit deze bulk aan data is echter vaak maar één ding belangrijk en dat is hoeveel stroom je zonnepanelen-installatie opwekt.

Gelukkig is dit ook voor een leek zeer makkelijk bij te houden door in te loggen op de App van de omvormer. De omvormer is namelijk via internet verbonden met het thuisnetwerk en zodoende kan je de data eenvoudig raadplegen via PC, tablet of smartphone. 

Benieuwd naar onze werkwijze?

Wanneer je nadenkt over het aanschaffen van zonnepanelen is het raadzaam om contact met ons op te nemen voor een gratis persoonlijk advies om je wensen en mogelijkheden concreet door te spreken met één van onze adviseurs.

De aankoop van een zonnestroom-systeem is immers niet te vergelijken met de koop van een pakje boter…

Onze adviseurs gaan altijd voor een technisch en esthetisch ontwerp passend bij je budget. Mede daarom komen we graag langs om de woning of het bedrijfspand ter plaatse te bekijken.

In tegenstelling tot sommige “concullega’s” die veelal op afstand het dak inmeten (en de montage meestal uitbesteden) is er een grote kans dat de montageploeg op de dag van montage voor technische uitdagingen komt te staan. Wij zijn graag zo goed mogelijk voorbereid. Daarom kiezen we met gezond verstand voor een mix van geavanceerde software én een schouw op locatie.

Op basis van duizenden uitgevoerde projecten weten we dat dit het beste eindresultaat en klanttevredenheid geeft.

Bijkomend voordeel is dat we door het bezoek op locatie in staat zijn om een vaste pakketprijs af te geven voor de complete installatie en bijkomende diensten waardoor je later niet voor onaangename verassingen komt te staan

Na het locatiebezoek krijg je van onze adviseur een offerte welke voorzien is van een nauwkeurige opbrengstberekening op basis van een voorspelling aan de hand van aan de TU Delft ontwikkelde rekenmodellen.

Zo maken wij complexe materie eenvoudig en overzichtelijk: Je ziet direct wat het beste ontwerp is, hoeveel energie je dit gemiddeld gaat opleveren en wat de kosten zijn die er tegenover staan. Ook kan je rekenen op een uitgebreid dienstenpakket en garanties welke je terugvind in uw offerte.

Bent je akkoord? Heel fijn! Wij gaan dan achter de schermen aan de slag met het voorbereiden van de montage waarna onze planner, die de montageplanning op zich neemt, je zal bellen of mailen/appen om de montageafspraak in te plannen.

Op de dag van de montage belt het montage team in de ochtend om de verwachte aankomst tijd door te geven, uiterlijk een half uur tot uur voor aankomst, je kunt dus rustig de deur uit voor een boodschap of aan de wandel met de hond.

Bij aankomst zal het montage team zich netjes voorstellen waarna de handen uit de mouwen gaan om je woning of bedrijfspand te voorzien van een perfect geïnstalleerd zonnestroom-systeem met respect voor je woning of bedrijfspand.

Wanneer je de beschikking hebt over een actieve internetverbinding koppelen wij uw omvormer aan uw thuisnetwerk. Dit kan bekabeld, via WiFi of radiofrequentie. Alle omvormer merken die wij installeren stellen een app beschikbaar zodat u de gezondheid en opbrengst van uw zonnepanelen-systeem kunt monitoren vanuit uw luie stoel. Uiteraard ruimen we alles netjes op zodat u verder kunt met uw dag als kersverse energieproducent!

Na de montage begint onze afterservice. Na de installatie hebben we telefonisch contact om er zeker van te zijn dat alles naar wens is verlopen en om je verder te helpen bij eventuele vragen. Bij afronding van de werkzaamheden sturen wij je de factuur op basis van de vooraf getekende offerte. Bij ons betaal je trouwens altijd achteraf, wel zo fijn!

Bent je tevreden met onze dienstverlening? Dan kan je geen groter compliment geven dan het aan anderen te vertellen via onze klant aanbrengen knop bovenin de website. Bestellen ze ook een zonnepanelen-installatie? Dan ontvangt je van ons een cashback van maar liefst 100 euro retour op de aankoop. Zo bespaart Sunneroo dure reclamekosten en geven we deze besparing terug aan onze klanten.

Hopelijk ben je enthousiast over onze werkwijze en mogen we je binnenkort ook verwelkomen als klant van Sunneroo. We kijken er in ieder geval naar uit!

Waarom kiezen voor Sunneroo?

Persoonlijk advies door specialisten

Een duidelijke maatwerkofferte, perfect afgestemd op je wensen met beste deal garantie.

Lange garanties

En met Sunneroo Care handelen we fabrieksgaranties kosteloos voor je af.

Lokaal installateur

Sunneroo is een familiebedrijf met haar wortels in Limburg en Noord-Brabant.

Geen risico. Achteraf betalen.

Bij ons betaal je pas ná oplevering van je zonnepanelen installatie. Wel zo fijn!

Klanten waarderen ons met een 9.1

Bekijk reviews van onze klanten op de website van The Feedback Company

InstallQ erkend installatiebedrijf

Klanten van Sunneroo worden bediend door professionele en goed opgeleide medewerkers.

Onze Partners

Sunneroo werkt samen met een relatief klein aantal partners. Dit doen we bewust. Dit omdat we nogal pixel-perfect zijn op kwaliteit en graag investeren in een goede band met fabrikanten, leveranciers en dienstverleners en het assortiment tot in detail willen kennen. Zo leveren we aan u uiteindelijk de best werkende installatie.