Zonnepanelen BTW teruggave

Onze partner Solar Fiscaal helpt u hierbij.

Zonnepanelen en BTW, hoe zat dit ook alweer?

Als uw zonnepanelen energie leveren aan uw energiemaatschappij, kunt u als particulier aanmerkt worden als btw-ondernemer . Dit heeft als voordeel dat u de betaalde BTW op uw zonnepanelen kunt terugvorderen.

Om de BTW daadwerkelijk terug te kunnen vorderen, moet u dus als btw-ondernemer worden aangemeld bij de belastingdienst, aangifte(n) doen en een ontheffing aanvragen. 

U krijgt dan de betaalde BTW op uw investering in zonnepanelen terug (minus een forfait van €20,- per 1000 Wattpiek aan vermogen) van de belastingdienst.

Dit klinkt ingewikkeld, kunnen jullie dit voor me doen?

Ja! Met onze partner Solar Fiscaal vorderen we dagelijks de BTW terug voor onze klanten terug. Heeft u uw zonnepanelen bij Sunneroo aangeschaft? Dan is deze service geheel gratis! Heeft u uw zonnepanelen elders aangeschaft? Dan betaalt u €70,- exclusief BTW, Solar Fiscaal vraagt ook de betaalde BTW voor hun dienstverlening voor u terug, no cure no pay.

Heeft u uw zonnepanelen bij ons aangeschaft? Klik dan op onderstaande button om onze servicepartner Solar Fiscaal te machtigen om namens u in contact te treden met de belastingdienst.